ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
A.Д. БИЈЕЉИНА
Електронска размјена података БиХ
ЕDIEE
Важно обавјештење за купце електричне енергије
×
Важно обавјештење за купце електричне енергије
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

У Требињу се од 20. до 22 .марта ове године, одржава Самит енергетике и овогодишњи пети по реду реномирани скуп, свечано је отворио Милорад Додик, предсједник Републике Српске.

На Самиту енергетике у Требињу, учествује и Управа ЗЕДП „Електро-Бијељина“, на челу са директором Марком Михајловићем, чиме ово предузеће даје пуну подршку овогодишњем скупу који се одржава под називом „Енергетска повезаност западног Балкана“. Према ријечима директора „Електро-Бијељине“, тродневни самит у Требињу је из године у годину све бољи и увијек је на највишем нивоу у региону.

- Самит енергетике је поново доказао да је ово најеминентнији скуп стручњака из области електроенергетског сектора у овом дијелу Европе, а само присуство значајних инвеститора, како домаћих, тако и из европских држава и Кине, говори да су и они препознали значај и улогу СЕТ-а и Електропривреде Републике Српске. Поносан сам што је и „Електро- Бијељина“ дио овог грандиозног скупа и ми ћемо искористити ову прилику да се боље упознамо са савременим трендовима у енергетици, новим смјерницама, а то је и прилика за нове контакте и отвара могућност потенцијалних нових инвестиција. Наше предузеће подржава овакве скупове и све идеје које ће допринети убрзаном развоју електроенергетског сектора и Електропривреде, а самим тиме и Републике Српске- рекао је Михајловић.

Он је овом приликом истакао и неколико битних пословних резултата „Електро- Бијељине“.

- Да смо максимално посвећени пословним изазовима и да одговорно приступамо свим задацима, говоре и најновији резултати пословања, тако да ћу истаћи чињеницу да смо прошлу годину завршили са нето пословном добити од 804 000 КМ, а дистрибутивни губици од свега 7,59 одсто су до сада најнижи у нашем раду. То је само један од доказа да стручност, одговорност и посвећеност послу, морају довести до добрих резултата, што нам даје за обавезу да сваке године будемо за ниво бољи. Управо учешће на Самиту енергетике у Требињу, помаже и да се отворе нови пословни видици и афирмишу значајне идеје и визије свеукупног развоја, поручио је директор Марко Михајловић.

Самит енергетике у Требињу је ове године окупио око 1000 учесника из 11 европских држава и Кине и по свом значају и квалитету тема и панел дискусија, засигурно је најзначајнији догађај у овом дијелу Европе.

 

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1688
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
114193
БРОЈ MJ. MJESTA
  1. TЈ БИЈЕЉИНА
  2. ТЈ УГЉЕВИК
  3. ТЈ ЗВОРНИК
  4. ТЈ БРАТУНАЦ
  5. ТЈ ВЛАСЕНИЦА

Teренска јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари.

ТЈ Бијељина, преко својe 563 трафо станице и далековода укупне дужине од око 720 km, НН мреже и прикључака дужине око 2.790 km, електричном енергијом снабдијева 52.106 мјерних мјеста.

Теренска јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина.

ТЈ Угљевик, преко својих 239 трафо станица и далековода укупне дужине од око 340 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.130 km, електричном енергијом снабдијева 14.269 мјерних мјеста.

Теренска јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци.

ТЈ Зворник, преко своје 303 трафо станице и далековода укупне дужине од око 320 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.450 km, електричном енергијом снабдијева 23.004 мјерна мјеста.

Теренска јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница.

ТЈ Братунац, преко својих 307 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 870 km, електричном енергијом снабдијева 11.814 мјерних мјеста.

Теренска јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи.

ТЈ Власеница, преко својих 276 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.080 km, електричном енергијом снабдијева 13.000 мјерних мјеста.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ