ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
A.Д. БИЈЕЉИНА
Електронска размјена података БиХ
ЕDIEE
Важно обавјештење за купце електричне енергије
×
Важно обавјештење за купце електричне енергије
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Да „Електро-Бијељина води рачуна о потребама својих суграђана и купаца, говори и почетак реализације пројекта изградње ТС 10/0,4 „Кнез Иво од Семберије“ у МЗ „Лединци“, који је започет почетком ове седмице. Пројекат је веома битан за снабдијевање купаца, јер су постојећи капацитети одавно превазиђени

-„Препознали смо потребу мјештана овог насеља и започели изградњу нове трафо станице која ће значајно растјеретити ТС „Млин 2“, а по завршетку радова, на нову ћемо прикључити преко 150 потрошача. Пројекат у вриједности од око 200 хиљада марака финансирамо властитим средствима и очекујем да ће бити завршен у најкраћем року. Такође, спремни смо да увијек изађемо у сусрет оправданим захтјевима наших грађана и желимо да дамо још већи допринос у развоју нашег града, истакао је Дарко Чворић, координатор Теренске јединице Бијељина у ЗЕДП „Електро-Бијељина“, приликом полагања кабла у насењу „Бандеруше“ на Лединцима.

Мјештани Лединаца су поздравили ове активности и изразили велику захвалност, јер ће сада имати поузданије снабдијевање електричном енергијом.

-„Трафо станица је велики доказ сарадње наше Мјесне заједнице и републичких институција, конкретно „Електро-Бијељине“ и ми смо изузетно захвални директору Марку Михајловићу, који је испунио дато обећање, а захвални смо и што су нам освијетлили и спортско игралиште у насељу. До сада смо имали ситуацију да су сва обећања градоначелника Љубише Петровића била лажна, а сада имамо доказ да се проблем ријешава брзим темпом, каже Милка Ђукановић, предсједница Савјета МЗ „Лединци“ и додаје да је сарадња са институцијама Републике Српске неоходна и неминовна.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1688
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
114193
БРОЈ MJ. MJESTA
  1. TЈ БИЈЕЉИНА
  2. ТЈ УГЉЕВИК
  3. ТЈ ЗВОРНИК
  4. ТЈ БРАТУНАЦ
  5. ТЈ ВЛАСЕНИЦА

Teренска јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари.

ТЈ Бијељина, преко својe 563 трафо станице и далековода укупне дужине од око 720 km, НН мреже и прикључака дужине око 2.790 km, електричном енергијом снабдијева 52.106 мјерних мјеста.

Теренска јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина.

ТЈ Угљевик, преко својих 239 трафо станица и далековода укупне дужине од око 340 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.130 km, електричном енергијом снабдијева 14.269 мјерних мјеста.

Теренска јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци.

ТЈ Зворник, преко своје 303 трафо станице и далековода укупне дужине од око 320 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.450 km, електричном енергијом снабдијева 23.004 мјерна мјеста.

Теренска јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница.

ТЈ Братунац, преко својих 307 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 870 km, електричном енергијом снабдијева 11.814 мјерних мјеста.

Теренска јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи.

ТЈ Власеница, преко својих 276 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.080 km, електричном енергијом снабдијева 13.000 мјерних мјеста.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ