ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Важно обавјештење за купце електричне енергије
×
Важно обавјештење за купце електричне енергије
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Зависно електро дистрибутивно предузеће „Електро-Бијељина“ деценијама је једно од најзаначајнијих предузећа на широј регији и успјешно одговара свим пословним изазовима и задацима.

У току је значајан инвестициони циклус и сви капитални пројекти везани за изградњу и модернизацију мреже и електро енергетских објеката иду зацртаном динамиком, што ће бити од обостраног интереса, како за нас, тако и за крајње купце.

Успјешно смо прошли кроз процес реструктурисања и сада са адекватним бројем радника, у потпуности и квалитено, извршавамо планиране активности.

Технички параметри су и даље на завидном нивоу, посебно у сегменту смањења броја застоја на електро енергетској мрежи.

Такође, текућу годину ћемо завршити испод планских губитака, што је био један од приоритетних циљева „Електро-Бијељине“.

Значајно је поправљено и финансисјко пословање, тако да „Електро-Бијељина“ редовно измирује обавезе према радницима, јавним фондовима и Пореској управи Републике Српске.

С обзиром на раздвајање дјелатности у оквиру Електропривреде Републике Српске, чиме је „Електро-Бијељина“ од 1. априла 2021. године, предузеће које се искључиво бави дистрибуцијом електричне енергије, Управа „Електро-Бијељине“, заједно са Надзорним одбором, спроводи политику наплате заосталих потраживања код свих купаца, користећи механизам слања опомена.

Са сигурношћу можемо рећи да ће ЗЕДП „Електро-Бијељина“ ову пословну годину завршити са позитивним финансијским резултатом и испуњавањем свих циљева за 2021. годину, чиме ћемо се наћи међу најуспјешнијим јавним предузећима.

 

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1688
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
114193
БРОЈ MJ. MJESTA
  1. TЈ БИЈЕЉИНА
  2. ТЈ УГЉЕВИК
  3. ТЈ ЗВОРНИК
  4. ТЈ БРАТУНАЦ
  5. ТЈ ВЛАСЕНИЦА

Teренска јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари.

ТЈ Бијељина, преко својe 563 трафо станице и далековода укупне дужине од око 720 km, НН мреже и прикључака дужине око 2.790 km, електричном енергијом снабдијева 52.106 мјерних мјеста.

Теренска јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина.

ТЈ Угљевик, преко својих 239 трафо станица и далековода укупне дужине од око 340 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.130 km, електричном енергијом снабдијева 14.269 мјерних мјеста.

Теренска јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци.

ТЈ Зворник, преко своје 303 трафо станице и далековода укупне дужине од око 320 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.450 km, електричном енергијом снабдијева 23.004 мјерна мјеста.

Теренска јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница.

ТЈ Братунац, преко својих 307 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 870 km, електричном енергијом снабдијева 11.814 мјерних мјеста.

Теренска јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи.

ТЈ Власеница, преко својих 276 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.080 km, електричном енергијом снабдијева 13.000 мјерних мјеста.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ

Службени мејл (интерно)

Службени мејл (екстерно)