ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Важно обавјештење за купце електричне енергије
×
Важно обавјештење за купце електричне енергије
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

У граду на Требишњици, 20. и 21.маја 2021.године, сакупили су се најзнаменитији људи из области енергетског сектора на другом Самиту енергетике у Требињу, одакле су, у свијет прослеђене битне одлуке и смјернице за блиску будућност.

У току два дана, одржано је седам стручних панел дискусија на којим су умне главе говориле о енргетској транзицији, обновљивим изворима енергије и многобројним пројектима за бољу енергетску ефикасност.

Усвојени су и одређени закључци који нас обавезују да се енергетски сектор мора све више ослањати на обновљиве изворе, декарбонизацију и рационализацију потрошње електричне енергије.

Многобројни предавачи, гости, спонзори, пријатељи СЕТ-а, отишли су из Требиња са великим задовољством и утисцима, а међу њима и чланови Управе ЗЕДП „Електро-Бијељина“.

- „Самит у Требињу је оправдао сва очекивања и посебно је важно што се одржава у вријеме реструктурирања Електропривреде и раздвајања дјелатности, као и свеукупне енергетске транзиције, јер ће нам многа искуства и смјернице помоћи у имплементацији конкретних обавеза. Такође, упознали смо се и са многим изазовима и обавезама које су пред нама, тако да сматрам да је учешће на Самиту у Требињу од изузетног значаја. Све похвале организатору и пруженој прилици да будемо дио овако импозантног скупа“, рекао је Васо Арсеновић, директор ЗЕДП „Електро-Бијељина“.

- „СЕТ је веома успјешно организована манифестација која превазилази оквире Републике Спске и с правом заслужује епитет регионалног високо стручног скупа који ће имати улогу при доношењу и провођењу значајних одлука по питању енергетске транзиције. Учешће представника стручне јавности, високих званичника органа власти, институција и предузећа, као и најеминентнијих стручњака из Енергетске заједнице, допринијело је да Самит кроз расправе и закључке јасно дефинише будуће кораке које државе из нашег региона морају предузети, како би смо се уклопили у европске транзиционе токове“, изјавио је Драган Перић, предсједник Техничког савјета дистрибуција МХЕ ЕРС и извршни директор за управљање имовином у ЗЕДП „Електро-Бијељина“.

Када се свему реченом дода и чињеница да је на маргинама самита одржан велики број састанака, на којим је доминантна тема била енергетика и сви процеси везани за њу, с правом се може констатовати да је СЕТ догађај који је у области енергетике обиљежио ову годину.

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1688
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
114193
БРОЈ MJ. MJESTA
  1. TЈ БИЈЕЉИНА
  2. ТЈ УГЉЕВИК
  3. ТЈ ЗВОРНИК
  4. ТЈ БРАТУНАЦ
  5. ТЈ ВЛАСЕНИЦА

Teренска јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари.

ТЈ Бијељина, преко својe 563 трафо станице и далековода укупне дужине од око 720 km, НН мреже и прикључака дужине око 2.790 km, електричном енергијом снабдијева 52.106 мјерних мјеста.

Теренска јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина.

ТЈ Угљевик, преко својих 239 трафо станица и далековода укупне дужине од око 340 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.130 km, електричном енергијом снабдијева 14.269 мјерних мјеста.

Теренска јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци.

ТЈ Зворник, преко своје 303 трафо станице и далековода укупне дужине од око 320 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.450 km, електричном енергијом снабдијева 23.004 мјерна мјеста.

Теренска јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница.

ТЈ Братунац, преко својих 307 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 870 km, електричном енергијом снабдијева 11.814 мјерних мјеста.

Теренска јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи.

ТЈ Власеница, преко својих 276 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.080 km, електричном енергијом снабдијева 13.000 мјерних мјеста.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ

Службени мејл (интерно)

Службени мејл (екстерно)