ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

У циљу реализације капиталних пројеката и што успјешнијих одговора на пословне изазове, ЗЕДП „Електро-Бијељина“ је ових дана набавила нова теренска и транспортна возила, чиме су стоврени адекватни услови за обављање рада на терену.

Набављено је 15 теренских возила марке „Лада Нива“, затим 12 теретних возила „Кеди“ и 5 транспортних возила марке „Газ“. Вриједност набавке је 800 000 КМ.

- „ Сва набављена возила користићемо за рад екипа на терену, што ће значајно помоћи у реализацији свакодневних послова, као и капиталних изазова који су пред нама. Поред тога, набавка поменута 32 возила омогућиће отпис око 50 дотрајалих и амортизованих возила, тако да ће возни парк нашег предузећа који је бројао 150 возила бити смањен, што ће утицати и на смањење трошкова сервисирања и одржавања возила, као и на умањење укупних трошкова пословања“, изјавио је др Васо Арсеновић, вршилац дужности директора ЗЕДП “Електро-Бијељина“.

ГАЛЕРИЈА
1/4

С обзиром да су у плану значајне инвестиције у наредних неколико година на модернизацији мреже и објеката, те низа других пројеката, нова возила ће значајно допринети у самој реализацији зацртних планова.
С тим у вези, треба подсјетити, да је „Електро-Бијељина“ у протекле двије године, у набавку нових теренских и транспортних возила уложила око милион марака, што аргументовано говори да се пуно пажње поклања стварању адекватних услова за рад на терену.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1688
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
114193
БРОЈ MJ. MJESTA
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејони Драгаљевац и Дворови.

РЈ Бијељина, преко својe 563 трафо станице и далековода укупне дужине од око 720 km, НН мреже и прикључака дужине око 2.790 km, електричном енергијом снабдијева 52.106 мјерних мјеста.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко својих 239 трафо станица и далековода укупне дужине од око 340 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.130 km, електричном енергијом снабдијева 14.269 мјерних мјеста.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 303 трафо станица и далековода укупне дужине од око 320 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.450 km, електричном енергијом снабдијева 23.004 мјерна мјеста.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко својих 307 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 870 km, електричном енергијом снабдијева 11.814 мјерних мјеста.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко својих 276 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.080 km, електричном енергијом снабдијева 13.000 мјерних мјеста.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ