ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

“Електропривреда Републике Српске” (ЕРС), једно од највећих предузећа у Српској, издала је упутства за више од 10.000 радника овог холдинга о хитном поступању због вируса корона, а међу њима су забрана свих службених путовања, као и да се радницима, којима природа посла то дозвољава, омогућава да раде од куће. Труднице и особе слабијег и нарушеног здравља добијају “повлаштени статус”, а у једној просторији највише могу бити три особе, наводи се у информацији о хитном поступању.

Наводи се да треба смањити или свести на минимум број непосредних контаката унутар предузећа, као и контаката са екстерним сарадницима, те, уколико је могуће, омогућити удаљеност од најмање једног метра између запослених.
Свакодневно се морају дезинфиковати просторије, појачати контрола рада Службе за послове друштвеног стандарда и одржавања просторија, те обезбиједити радницима чија природа посла подразумијева стално присуство, интервентну набавку заштитне опреме. Прописане мјере односе се за све запослене у свим зависним предузећима у оквиру холдинга ЕРС.

Информацију о хитном поступању потписао је генерални директор ЕРС Лука Петровић, а донесена је сходно одлуци Свјетске здравствене организације о проглашењу пандемије вируса корона и с обзиром на чињеницу да су Влада Републике Српске, као и јединице локалне самоуправе већ донијели одређене препоруке и упутства.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ