ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

У Требињу ће данас почети самит "Енергетска будућност западног Балкана", чија ће кључна тема бити енергетска транзиција - политика дугорочних структуралних промјена у енергетским системима, а самит ће отворити предсједник Владе Српске Радован Вишковић.

Централне теме су инвестициони пројекти енергетског сектора, зелене инвестиције, регионални енергетски пројекти, регионално напредовање, пословни састанци компанија цијелог региона, сарадња према моделу јавно-приватног партнерства.

Током дводневног самита, који заједнички организују "Електропривреда Републике Српске", град Требиње и предузеће "Сет", биће одржано девет панела који ће се, између осталог, бавити транзицијом енергетског сектора, перспективама развоја, стањем тржишта, потенцијалима обновљивих извора енергије, финансирањем пројеката у енергетици и паметном енергетиком.

На панелима ће учествовати више од 70 стручњака из свијета енергетике, међу којима су и директор Секретаријата Енергетске заједнице Јанез Копач, министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић, државни секретар Министарства рударства и енергетике Србије Мирјана Филиповић, најављено је из консултантске фирме "Бам" из Бањалуке које даје техничку подршку организацији самита.

Према најави организатора, предвиђено је да се учесницима на отварању обрате министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац, генерални директор "Електропривреде Републике Српске" Лука Петровић и градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

На самиту ће учествовати чланови Одбора за европске интеграције и регионалну сарадњу Народне скупштине Републике Српске Срђан Мазалица и Вања Бајић.

Отварање самита, чији су покровитељи Влада Српске, град Требиње и Министарство спољне трговине и економских односа у Савјету министара, заказано је за 11.00 часова у Културном центру.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ