ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Због функционалног испитивања SCADA система, у сриједу 15. јануара, могући су краћи застоји у испоруци електричне енергије купцима који се снабдијевају са ЧТС 35/10 kV "Бијељина II".

У времену од 8 до 15 часова, повремени краћи застоји су могући за купце који се снабдијевају са следећих 10 kV далековода: "Нови Млин", "РМК", "Д.Туцовића", "Крушевље", "Средњошколски центар", "Ново Село", "Индустрија 1", "Гојсовац 2", "Орао", "Пословница" и "Гојсовац".

Ријеч је о купцима у улицама Рачанска, Комитска, Београдска, Живојина Мишића и припадајућим споредним улицама, као и у дијелу улице Димитрија Туцовића и дијелу насеља "Крушевље".

Повремени краћи застоји су могући и у насељеним мјестима Попови, Амајлије, Дијелови и Ново Село.

Такође, због испитивања SCADA система, у четвртак 16. јануара, у времену од 8 до 15 часова, повремени краћи застоји су могући за купце који се снабдијевају са ТС 35/10 kV "Дворови", а ради се о купцима у Дворовима, Тријешници, Кривој Бари, Међашима и Трњацима.

Из истих разлога и у истом временском интервалу, у четвртак су могући краћи застоји и за купце који се електричном енергијом снабдијевају са ТС 35/10 kV "Остојићево", а реч је о купцима у насељеним мјестима Остојићево, Батковић, Мала Обарска, Бродац, Балатун, Велино Село, у делу Велике Обарске, те у појединим засеоцима у Горњем и Доњем Црњелову.

Молимо цијењене купце да уваже ове краће застоје, јер нам је од изузетног значаја да кренемо у реализацију SCADA система.

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ