ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

У засеоку Буковица у МЗ Велика Обарска, данас је у рад пуштена нова трафо-станица и прикључни 10KV далековод, дужине 330 метара.

Услед велике преоптерећености система у појединим дијеловима села и велике удаљености купаца од извора електричне енергије, један дио купаца је имао проблема са напонским приликама. Из тих разлога смо започели, а данас реализовали пројекат изградње ТС "Обарска-Станојевићи" на коју је предвиђено да се прикључи 40 купаца.

 На реализацији овог пројекта, вриједног 36 хиљада марака, марљиво су радили радници "Електро-Бијељине".

 Недељко Ћорић, извршни директор за економско-финансијске послове у ЗЕДП „Електро-Бијељина“ рекао је да ће становници овог засеока убудуће имати боље услове за живот. „Ово није финансијки велика инвестиција, али је била захтијевна што се тиче регулисања имовинско-правних односа и свега оног што нас је пратило током реализације овог пројекта“, рекао је Ћорић.

 Према ријечима Васе Арсеновића, вршиоца дужности директора ЗЕДП „Електро-Бијељина“, уз помоћ кредита Европске банке за обнову и развој у наредне четири године биће значајније инвестирано у електро-мрежу у рубним сеоским подручјима. „Свака два, три мјесеца пуштаћемо у рад нове трафо-станице и омогућити квалитетније снабдијевање електричном енергијом потрошача у свим семберским засеоцима“ , најавио је Арсеновић.

 Предузеће „Електро-Бијељина“, које покрива 20 одсто територије Републике Српске, само у првих шест мјесеци ове године инвестирало је више од два милиона марака у дистрибутивну мрежу.

 Нова трафо-станица ће квалитетно одговарати потребама купаца у овом дијелу Семберије, а посебно ће овај објекат бити од великог значаја за побољшање напонских прилика за велики број пољопривредника који се баве производњом дувана и користе сушаре.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ