ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

 У оквиру плана модернизације опреме и механизације у ЗЕДП „Електро-Бијељина“, ових дана су испоручена нова транспортна возила са хидрауличном платформом за рад на висини. У питању су три камиона марке „Ивеко“, укупне вриједности од 430 хиљада марака. Овом набавком је заокружен циклус модернизације механизације, пошто је у прошлој години набављено 20 возила марке „Нива“ и 12 камиона „Газ“ са продуженом кабином за свакодневни теренски рад. Вриједност те инвестиције била је 570 000 КМ, што у збиру износи милион марака за ову и прошлу годину.

- „Озбиљно се припремамо за велике изазове који стоје пред нама и у том смислу је и набавка механизације од великог значаја за реализацију предвиђених пројеката“, изјавио је др Васо Арсеновић, вршилац дужности директора ЗЕДП „Електро-Бијељина“ и истакао да је пред“Електро-Бијељином“ значајан развојни циклус.

-“С обзиром да су у плану велике инвестиције од 45 милиона марака у наредних неколико година на модернизацији мреже и објеката, те низа других значајних пројеката, нова возила ће значајно допринети у самој реализацији зацртаних планова. Ова набавка камиона ће помоћи да олакшамо свакодневне активности радника на комплет подручју од два града и једанаест општина које покривамо. Такође, у плану је и набавка механизације и транспортне опреме за електрично бушење и постављање стубова, те замена дотрајалих возила за свакодневни теренски рад“, рекао је директор Арсеновић.

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ