ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Успјешно пословање и наставак улагања у енергетски сектор обиљежили су годину рада дистрибутивног предузећа "Електро-Бијељина", рекао је вршилац дужности директора "Електро-Бијељине" Васо Арсеновић на обиљежавању крсне славе предузећа Светог пророка Илије.

"Наставили смо тренд раста пословања и успјешних финансијских резултата, кроз улагања од пет милиона КМ прошле године свели смо дистрибутивне губитке на најнижи ниво у историји предузећа, а осим снабдјевача ми смо и успјешни произвођачи струје у нашој мини-хидроелектрани", навео је Арсеновић. 

Он је истакао да је добрим резултатима "Електро-Бијељине" пун допринос дало свих 920 запослених у предузећу и најавио нове велике инвестиције. 

"У наредне три године очекује нас реализација 45 милиона КМ улагања у реконструкцију мреже и увођење система такозваних паметних бројила", рекао је Арсеновић. 

Вршилац дужности извршног директора за економско-финансијске послове Недељко Ћорић рекао је новинарима да су у раду "Електро-Бијељине" позитивни сви параметри којима се може мјерити пословање предузећа и да су сваке године бољи. 

"На крају прошле и након шестомјесечног обрачуна ове године фирма послује позитивно и остварује најбоље резултате у историји свог постојања", навео је он и додао да су њихови резултати међу најбољима у бранши у БиХ и региону. 

Ћорић је најавио наставак бриге предузећа за континуитет и квалитет снабдијевања потрошача електричном енергијом. 

"Електро-Бијељина" снабдијева струјом више од 110.000 потрошача у 13 локалних заједница у регији. 

Крсна слава "Електро-Бијељине" је уз бројне госте обиљежена у сједишту предузећа у Бијељини.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ