ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

У просторијама ЗЕДП "Електро-Бијељина" у четвртак је одржан састанак Управе МП "Електропривреда РС" и Управе "Електро-Бијељине", на којем је било ријечи о актуелним темама и пословању.

Вршилац дужности генералног директора "Електропривреде РС" Лука Петровић је истакао да је ЕРС у процесу примјене III енергетског пакета који подразумијева раздвајање дистрибуција од снабдијевања, те да нас очекују битни процеси и напоменуо, да нико од радника неће остати без посла и да су предвиђене преквалификације једног броја радника.

Говорећи о задацима који стоје пред ЗЕДП "Електро-Бијељина", директор Петровић је подсјетио да је план да се остваре уштеде на годишњем нивоу од 30 милиона КМ, те да се испоштују одређени циљеви, попут смањења дистрибутивних губитака, повећања наплате потраживања потписивањем репрограма, смањења трошкова, а похваљен је и пројекат ревитализације мреже путем кредита Европске банке за обнову и развој.

У име Управе ЗЕДП "Електро-Бијељина", вршилац дужности директора др Васо Арсеновић је истакао да ће пословање бити подигнуто на још виши ниво, иако су дистрибутивни губици као један од најбитнијих сегмената пословања на историјском минимуму. Арсеновић је говорио и о пројекту реконструкције мреже који ће бити финансиран из кредита ЕБРД-а.

ГАЛЕРИЈА
1/7

Вршилац дужности извршног директора за економско-финансијске послове Недељко Ћорић је истакао да ће кроз реализацију пројекта санације и изградње мреже и увођења паметних бројила, максимално се повећати оперативност ангажоване радне снаге.

Говорећи о техничким аспектима пословања, вржилац дужности извршног директора за техничке послове Драган Перић је напоменуо да је "Електро-Бијељина" по питању смањења дистрибутивних губитака дала свој максимум и да се побољшање резултата на том пољу, не може очекивати без значајнијих улагања.

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ