ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Предузеће "Електро-Бијељина" је у 2018. години остварило најнижи ниво дистибутивних губитака од свега 7,79 одсто, што је најбољи резултат од његовог постојања, саопштено је из "Електро-Бијељине".

 

Вршилац дужности директора "Електро-Бијељине" Васо Арсеновић рекао је да је смањењу нивоа дистрибутивних губитака из године у годину допринијела стална борба против неовлаштене потрошње, појачане контроле на терену, квалитет мреже и одговорност радника.

У саопштењу се наводи да је ниво дистрибутивних губитака у децембру прошле године бољи од упоредног периода из 2017. године, што показује системски и одговоран приступу овом стратешком циљу.

Арсеновић је истакао да ће смањење дистрибутивних губитака и даље бити приоритет у ђеловању предузећа и најављује наставак активности на модернизацији саме мреже.

"Имплементацијом кредита Европске банке за обнову и развој од 15 милиона евра и ангажовањем 20 милиона KМ властитих средства, који су предвиђени за реконструкцију мреже свих нивоа и набавку `паметних` бројила за даљинско очитање, створићемо претпоставке за још успјешније пословање, чиме ћемо и ниво дистрибутивних губитака свести на још нижи ниво", рекао је Арсеновић.

У саопштењу се наводи да је у децембру прошле године на нивоу "Електро-Бијељине" примјетан пораст набављене електричне енергије од 3,70 одсто у свим категоријама купаца.

"То недвосмислено указује да су домаћинства и привреда препознали електричну енергију као најјефтинији и најисплативији енергент", закључују у овом дистрибутивном предузећу.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ