ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Директор "Електро-Бијељине" Недељко Ћорић најавио је данас да ће убрзо бити завршена изградња далековода за квалитетно снабдијевање око 10.000 потрошача семберских насеља Амајлије, Попови, Ново Село, Дијелови и Слобомир, у који је ова фирма инвестирала 200.000 КМ.

 

"Задовољство је што рјешавамо проблем стар годинама, који сам затекао када сам дошао на мјесто директора `Електро-Бијељине`, а на чије смо рјешавање морали да чекамо скоро двије године због административних процедура", рекао је Ћорић новинарима.

Он је са сарадницима данас посјетио градилиште 10-киловолтног далековода Бијељина три-Амајлије, дужине 4.250 метара и најавио његово пуштање у функцију до краја мјесеца.

"То је озбиљан посао који смо урадили за потрошаче на подручју Амајлија, Попова, Новог Села, Дијелова и Слобомира и поносни смо због његове реализације, посебно због тога што ће, поред смањења броја и трајања застоја, бити и побољшан напон струје за становништво у овом дијелу Семберије", истакао је Ћорић.

Извршни директор "Електро-Бијељине" за техничке послове Драган Перић рекао је новинарима да је ријеч о једном од најважнијих пројеката које је ова фирма урадила у претходних неколико година.

"Подручје Амајлија, Попова, Новог Села, Дијелова и Слобомира са око 10.000 потрошача, напаја се са веома дугог далековода који иде од трафо-станице код Силоса, а код сваког квара на далеководу без струје је раније остајало комплетно то подручје", појаснио је Перић.

Према његовим ријечима, прављењем ове кабловске везе од чворне станице код Стадиона, до уласка у Амајлије, практично се овај дуги и најтежи далековод на подручју Бијељине дијели у два сегмента и омогућава напајање са двије стране.

"Наши потрошачи убудуће ће бити заштићенији од нестанака електричне енергије, а предузеће ће моћи и у случају кварова да брзо обезбиједи снабдијевање становништва", појаснио је Перић.

Извођач радова је домаћа фирма "Инстел".

Директор и власник "Инстела" Владимир Гутић рекао је новинарима да је ова инвестиција "Електро-Бијељине" веома значајна за Семберију и да ће радови, који су започети прије 15 дана, бити завршени и прије предвиђеног рока од 30 дана

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ