ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Поводом крсне славе "Електро Бијељине" – Илиндана, у радној јединици "Електродистриуција" Бијељина, обављен је чин освјештања спомен-плоче на којој су исписана имена и фотографије осам погинулих радника овог предузећа."На дан наше славе Светог пророка Илије освештавамо спомен плочу подигнуту нашим погинулим радницима, чиме још једном желимо изразити дужно поштовање и пијетет овим људима. Ово су људи који су погинули на својим радним мјестима у току вршења својих радних обавеза“, рекао је директор "Електро-Бијељине" Недељко Ћорић новинарима.

Он је навео да је "Електро-Бијељина" имала разумијевања према породицама погинулих радника, а у неком ранијем периоду су им рјешавана и стамбена питања, обезбјеђивана материјална средства, а неке чланове тих породица смо и запослили.

"Настао је, потом, један период када није било таквог односа између управе и синдиката, те неког односа према породицама погинулих радника. Ипак, ми од ове године поново уводимо један фонд који ће користити искључиво за стипендије дјеце погинулих радника, а што ће бити традиција наше фирме", навео је Недељко Ћорић. 

ГАЛЕРИЈА
1/6


Мира Михајловић, супруга је погинулог радника Димитрија који је на радном задатку погинуо 1976. године.

"Ово је изузетно емотиван тренутак јер су се послије 42 године од његове погибије, његове колеге сјетиле да подигну овај споменик...хвала им", каже Михјаловићева подсјећајући да су на плочи исписана имена углавном младих људи иза којих су остала дјеца или, чак су, каже рођена и послије њихове смрти.

Она захваљује предузећу и управи што брине и запошљава чланове породица, оних људи који су, подсјећа, уградили своје кости у њу.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ