ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Руководство, радници и пословни пријатељи Зависно електро-дистрибутивног предузећа /ЗЕДП/ "Електро-Бијељина", угледни гости из града и регије, данас су традиционалним ломљењем славског колача, скромним ручком и дружењем обиљежили своју крсну славу, Светог пророка Илију - Илиндан.

Ломљeње колача обавио је Његово преосвештентво владика зворничко – тузлански Фотије са свештенством, кумом славе Снишом Максимовићем, директором предузећа Недљком Ћорићем, и радницима предузећа.

Владика Фотије је рекао да је данашњи чин ломљења славког колача у "Електро-Бијељини" благословен чин и знак да Црква жели да ради и сарађује са државом и државним институцијама, те да све приводи својој традицији и својој вјери, култури и предању.

"Овакав и слични скупови, овај чин, нешто је што је немањићког духа, а што треба сви да градимо - да будемо синхрони са државним институцијама, и да сви радимо за добро нашег народа", рекао је владика Фотије.

Црква је ту, истакао је владика зворничко-тузлански, да води духовну димензију – да народ руководи народ у вјери и да га води правим путем.

С друге стране, напомиње владика Фотије, државне и друге институције су ту да воде бригу о земаљским потребама људи – о радницима, њиховим потребама, платама...

Директор ЗЕДП "Електро-Бијељина" Недељко Ћорић је, честитајући радницима крсну славу, захвалио свим присутним гостима што овај свечани дан дијеле са радницима предузећа.

"Са нама су данас на крсној слави "Електро-Бијељине" најпозванији људи не само града Бијељина него и шире регије и у складу са тим желим да захвалим свим градоначелницима, начелницима општина преосвештеном владики Фотију као и куму славе и свим званицама", рекао је Ћорић новинарима.

Ово је и прилика да поменемо добре резултате које смо имали прошле године, каже Ћорић, али и оно што можемо подијелти са јавности јесте да смо јуче предали званичан извјештај за првих шест мјесеци ове године који је, напомиње, финансијски позитиван, те да је оставрена добит од преко 180.000 КМ.

""Електро-Бијељина" је фирма која посљедњих година остварује најбоље резултате у историји свог пословања. Наш императив је да ти резултати буду што бољи, јер ми смо, сигурно, кућа добрих домаћина, у складу са одговорном управом која све своје циљеве посвећује искључиво напретку предузећа, а самим тим и свих 13 локалних заједница које покрива "Електро-Бијељина"", рекао је Ћорић и изразио захвалност управи и свим радницима предузећа који су марљивим радом допринијели да постигнемо овакве резултате.

Са вјером у Бога и уз помоћ Светог пророка Илије, истакао је Ћорић, наши резултаи ће бити све бољи, а сигурност и извјесност свих запослених у овој фирми, а самим тим наших купаца и потрошача бити загаратована.

ГАЛЕРИЈА
1/13

Директор ЗЕДП "Електро-Бијељина" напомиње да предузеће већ сљедеће седмице улази у преговоре са Европском банком за кредит од 15 милиона евра, што је велики искорак јер гаранција кредита није ни Влада Српске нити било ко други.

Ћорић каже да ће сва средства од 15 милиона евра искључиво бити искориштена за куповину материјала и опреме чиме ће се унаприједити дистрибутивна мрежа, али ће дио средстава, најављује, бити уложен у обнову бројила.

Тада ћемо, сигуран је Ћорић, након имплементације овог пројекта, ријешити све проблеме које имамо на подручју свих 13 општина, а у систему даљинског oчитања имаћемо и преко 45.000 бројила, што ће омогућити бољи, ефикаснији и сигурнији рад свих запослених у "Електро-Бијељини".

Средства о којима са Европском банком преговара "Електро-Бијељина", али сами преговори су, каже Ћорић огроман успјех за предузеће.

"Ово је огроман успјех искључиво "Електро-Бијељине"", поновио је Недељко Ћорић.

Он је додао да су резултати у вези са дистрибутивним губицима рекордни, али, са сигурношћу каже да ће такви бити и на крају године.

"То је наш императив, наш циљ и ми ћемо сигурно тај циљ остварити", навео је директор ЗЕДП "Електро-Бијељина" Недељко Ћорић.

Директор ЗЕДП "Електро-Бијељина" Недељко Ћорић рекао је да је ове године слава предузећа скромно обиљежена, а да је разлог уштеда средстава од 12.000 КМ, која ће дијелом, најавио је, бити усмјерена у формирање фонда за помоћ дјеци погинулих радника предузећа током њиховог школовања.

"Настојаћемо да обезбиједимо и средства за финансирање најбољих улчнеика у 13 општина које покривамо, као и за одрађивање њиховог приправничког стажа", рекао је Недељко Ћорић.

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ