ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Категорично одбацујемо наводе Загорке и Илије Аврамовић из Модрана, које су изрекли у суботњем Дневнику на БН телевизији.

Ради објективног информисања јавности, дужни смо да презентујемо релевантне чињенице.

Наиме, код купца Загорке Аврамовић у периоду од петка поподне до суботе ујутро није било искључења електричне енергије од стране овлаштених радника "Електро-Бијељине". Тачно је да су наши радници у петак 13. јула 2018. године, око 14 часова и 30 минута, били у редовној контроли мјерног мјеста код поменутог купца. Контрола је обављена професионално и није било никаквих необавезних разговора са члановима породице Аврамовић.

У суботу, у 9.30 часова, након позива Илије Аврамовића, радник "Електродистрибуције" из Јање, Милан Томић је отишао у Модран и констатовао да су аутоматски осигурачи код мјерног мјеста искључени, што може бити посљедица неких активности корисника или преоптерећења.

Све виђено, радник Томић је забиљежио видео снимком, а поменути Илија Аврамовић је Томићу забранио да интервенише, док, како рече- "не оде телевизија".

Из овога се јасно види тенденција да се "Електро-Бијељини" нанесе штета, посебно због непрофесионалног односа новинара који нас није контактирао како би чуо и наше аргументе.

С обзиром да је изборна кампања на прагу и да се користи свака прилика како би се потцијенио пословни резултат "Електро-Бијељине", а морамо Вас подсјетити да смо ми предузеће које је постигло рекордне пословне резултате у 2017. години, што смо наставили и у овој години, те да смо уплатили највећи износ новца по основу пореза и доприноса на нашој регији и да немамо неизмирених обавеза.

Чувајући наш интегритет, као и наше марљиве и вриједне раднике, који неретко раде у екстремним временским условима, већ у понедјељак ћемо се обратити надлежним органима, који ће утврдити вјеродостојност навода породице Аврамовић и деманта "Електро-Бијељине".

"Електро-Бијељина" не дијели своје купце ни по ком основу, па ни страначком, те од Вас тражимо да у интересу истине, објавите овај демант и гледаоцима омогућите објективно информисање.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110707
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 50.051 крајњих купаца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.792 крајња купца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.569 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.525 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.740 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ