ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Радници ЗЕДП “Електро-Бијељина” су до сада учестовали у многобројним хуманитарним акцијама и са циљем што активнијег и масовнијег учешћа у конкретним видовима помоћи угроженим особама, прије неколико година су формирали неформално Удружење “Доброчинство”. На тај начин се много лакше дјелује и прикупљају средства, а први кораци датирају још од 2010. године.

- Осам година у континуитету организујемо прикупљање средстава од запослених у Дирекцији и куповину пакета за дјецу са посебним потребама, а пакети се састоје од средстава за личну хигијену и слаткиша. Од 2010. до 2014. године пакети су уручивани дјеци која су окупљена при удружењима родитеља дјеце са посебним потребама у оквиру Центра за социјални рад Бијељина и дјеци из Удружења “Другачији свијет” гдје су укључена дјеца са аутизмом. Већ три године дајемо подшку дјеци са посебним потребама која похађају сеоске школе са територије Града Бијељина.

У јануару су радници Дирекције сакупили преко 900 марака и купили пакетиће за 71 хендикепирано дијете у школама у Обарској, Црњелову, Драгаљевцу и Главичицама., каже Татјана Гајић у име запослених и Удружења “Доброчинство”.

Велику улогу у прикупљању донација имају и поједини приватници са подручја Семберије, што је гаранција да ће уз помоћ радника “Електро-Бијељине”, помоћ стићи до угожене дјеце.

- Морам напоменути и да смо имали помоц од предузећа “Спектар дринк” које је ове године донирало пакете својих производа, а значајно су нам помогли и маркет “Зворничанка” која је донирала кутије за паковање пакетица, а Станка Перић Мојић из компаније ДМ, нам је као и сваке године до сада, помогла приликом прављења пакета са средствима за личну хигијену.

Поред прављења пакета за дјецу са посебним потребама и социјално угрожену дјецу ,најмање два пута у току године се организују акције прикупљања средства за особе којима то буде најпотребије у том тренутку а на које најчешће укаже неко од наших колега и иницира акцију, истиче Татјана Гајић.

У име дјеце, родитеља и свих школа чији су ученици добили пакетиће, захвалност је изразила Љиљана Благојевић, дефектолог у Основној школи “Петар Петровић Његош” у Великој Обарској.

- Велику захвалност дугујемо радницима “Електро-Бијељине” и другим донаотрима, јер сте показали несебичну спремност да помогнете и обрадујете дјецу са тешкоћама у развоју и социјално угрожене. Њима је то од изузетног значаја и на овај начин ће и они схватити да има добрих људи који ће им посветити пажњу, напомиње дефектолог Благојевић.

Овај примјер хуманости и солидарности треба да подстакне и друге да својим малим издвајањем, помогну некоме коме то много значи.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110741
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 49.994 крајња купца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.975 крајњих купаца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.306 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.569 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.897 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ