ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Позиција портпарола у ЗЕДП”Електро-Бијељина” постоји тачно пет година и били смо прво предузеће од зависних у систему Мјешовитог холдинга ЕРС, које је схватило значај квалитетне комуникације са јавношћу. Позитиван имиџ и улога “Електро-Бијељине” у јавном животу, били су смјерница и другим предузећима из система, да више пажње посвете бољој слици у јавности.

У протеклих пет година, ЗЕДП “Електро-Бијељина” је постала најзаступљенији привредни субјект у јавном животу, не само подручја сјеверо-источног дијела Републике Српске, које својом мрежом покрива, већ смо успјели да се одговорним радом и постигнутим резултатима наметнемо и да се лијеп глас о нама далеко чује. Заслуге за то припадају, прије свега одговорним радницима на терену, који су извели многе значајне подухвате, па до осталих запослених у систему, који свакодневним пословима доприносе успјешнијем пословању, а треба указати и на пресудну улогу директора и Управе, који су својим вођењем створили претпоставке за многобројне пројекте, инвестиције и све активности у области којом се бавимо. Овдје је важно истаћи и спремност Управе да у сваком моменту препозна и подржи настојање портпарола и осталих људи у комуникацији са јавношћу, да се информације о нашим пословима што прецизније, ефектније и благовременије пласирају у јавност“, каже Слободан Ђаламић, портпарол ЗЕДП “Електро-Бијељина.

 

- Каква су досадашња искуства по питању сарадње са медијима?

 

Изузетно сам задовољан и то је посљедица наше спремности да увијек будемо доступни и спремни да одговоримо на њихове захтјеве, а добрим дијелом и наше потребе да, промовишући конкретне резултате, идемо у сусрет медијима. У протеклих пет година, ЗЕДП “Електро-Бијељина” је била изузетно заступљена и према мојој евиденцији, пласирали смо преко 2500 изјава, прилога, репортажа и других садржаја медијима. Ти показатељи нас, без дилеме, сврставају на позицију лидера на медијском небу. Битно је истаћи и улогу нашег сајта и друштвених мрежа којима се, однедавно баве, колеге Снежана Јовић, Марко Лимуновић и Дарко Шерфези. Дакле, идемо у корак с временом и покушавамо да на што бржи начин промовишемо рад нашег Предузећа.“

 

- Који су даљи планови у промоцији рада ЗЕДП “Електро-Бијељина”?

 

Битно је да задржимо овај курс дјеловања и неће бити никаквих проблема. Затим, наш циљ је да у ходу унапређујемо сарадњу и са оним медијима који су удаљенији географски од нас и до сада је постигнут завидан ниво у том сегменту. Даља афирмација нашег сајта и пласман вијести путем друштвених мрежа, помоћ другим службама у Предузећу да реализују одређене пројекте и побољшање свеукупног пословног имиџа, биће смјернице нашег дјеловања у периоду пред нама. Желим истаћи да први у региону радимо на реализацији апликације за све уређаје нове генерације, путем које ће сви наши потрошачи имати разне могућности, као што су све потребне информације о актуелностима у Предузећу, планским искључењима, провјерама стања о потрошњи електричне енергије, могућност доставе рачуна за утрошену електричну енергију путем е-поште, калкулатор потрошње, онлајн пријаву квара  итд. Имамо подршку Управе Предузећа, ми смо одговорни људи и сматрам да успјех неће изостати, те да ћемо зацртано реализовати, што ће бити од интереса и за ширу друштвену заједницу.“

 

Тренутно је ЗЕДП “Електро-Бијељина”, једно од свега четири предузећа из система Електропривреде Републике Српске, које има портпарола и стручне сараднике који се баве односима са јавношћу и то је, на бази нашег искуства, препорука да и остала предузећа начине неоходне кораке у овој области.

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
13
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
6424
ДУЖИНА ВОДОВА [km]
110741
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 49.994 крајња купца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.975 крајњих купаца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.306 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.569 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.897 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ