ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Позиција портпарола у ЗЕДП”Електро-Бијељина” постоји тачно пет година и били смо прво предузеће од зависних у систему Мјешовитог холдинга ЕРС, које је схватило значај квалитетне комуникације са јавношћу. Позитиван имиџ и улога “Електро-Бијељине” у јавном животу, били су смјерница и другим предузећима из система, да више пажње посвете бољој слици у јавности.

У протеклих пет година, ЗЕДП “Електро-Бијељина” је постала најзаступљенији привредни субјект у јавном животу, не само подручја сјеверо-источног дијела Републике Српске, које својом мрежом покрива, већ смо успјели да се одговорним радом и постигнутим резултатима наметнемо и да се лијеп глас о нама далеко чује. Заслуге за то припадају, прије свега одговорним радницима на терену, који су извели многе значајне подухвате, па до осталих запослених у систему, који свакодневним пословима доприносе успјешнијем пословању, а треба указати и на пресудну улогу директора и Управе, који су својим вођењем створили претпоставке за многобројне пројекте, инвестиције и све активности у области којом се бавимо. Овдје је важно истаћи и спремност Управе да у сваком моменту препозна и подржи настојање портпарола и осталих људи у комуникацији са јавношћу, да се информације о нашим пословима што прецизније, ефектније и благовременије пласирају у јавност“, каже Слободан Ђаламић, портпарол ЗЕДП “Електро-Бијељина.

 

- Каква су досадашња искуства по питању сарадње са медијима?

 

Изузетно сам задовољан и то је посљедица наше спремности да увијек будемо доступни и спремни да одговоримо на њихове захтјеве, а добрим дијелом и наше потребе да, промовишући конкретне резултате, идемо у сусрет медијима. У протеклих пет година, ЗЕДП “Електро-Бијељина” је била изузетно заступљена и према мојој евиденцији, пласирали смо преко 2500 изјава, прилога, репортажа и других садржаја медијима. Ти показатељи нас, без дилеме, сврставају на позицију лидера на медијском небу. Битно је истаћи и улогу нашег сајта и друштвених мрежа којима се, однедавно баве, колеге Снежана Јовић, Марко Лимуновић и Дарко Шерфези. Дакле, идемо у корак с временом и покушавамо да на што бржи начин промовишемо рад нашег Предузећа.“

 

- Који су даљи планови у промоцији рада ЗЕДП “Електро-Бијељина”?

 

Битно је да задржимо овај курс дјеловања и неће бити никаквих проблема. Затим, наш циљ је да у ходу унапређујемо сарадњу и са оним медијима који су удаљенији географски од нас и до сада је постигнут завидан ниво у том сегменту. Даља афирмација нашег сајта и пласман вијести путем друштвених мрежа, помоћ другим службама у Предузећу да реализују одређене пројекте и побољшање свеукупног пословног имиџа, биће смјернице нашег дјеловања у периоду пред нама. Желим истаћи да први у региону радимо на реализацији апликације за све уређаје нове генерације, путем које ће сви наши потрошачи имати разне могућности, као што су све потребне информације о актуелностима у Предузећу, планским искључењима, провјерама стања о потрошњи електричне енергије, могућност доставе рачуна за утрошену електричну енергију путем е-поште, калкулатор потрошње, онлајн пријаву квара  итд. Имамо подршку Управе Предузећа, ми смо одговорни људи и сматрам да успјех неће изостати, те да ћемо зацртано реализовати, што ће бити од интереса и за ширу друштвену заједницу.“

 

Тренутно је ЗЕДП “Електро-Бијељина”, једно од свега четири предузећа из система Електропривреде Републике Српске, које има портпарола и стручне сараднике који се баве односима са јавношћу и то је, на бази нашег искуства, препорука да и остала предузећа начине неоходне кораке у овој области.

 

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110741
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 49.994 крајња купца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.975 крајњих купаца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.306 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.569 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.897 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ