ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Директор "Електро-Бијељине" Недељко Ћорић рекао је, поводом обиљежавања крсне славе овог предузећа - Светог пророка Илије, да је "Електро-Бијељина" у претходној години остварила историјске резултате, што обавезује на још боље пословање.

"Обезбиједили смо нашим радницима боље услове за рад, редовно исплаћивали све обавезе према њима, као и награде које су заслужили. Урадили смо много тога на побољшању инфраструктуре, услуга према купцима и иза нас су заиста резултати који нас обавезују да у наредном периоду радимо још боље", рекао је Ћорић новинарима у Бијељини.

Он је прије почетка обиљежавања крсне славе у просторијама "Електро-Бијељине" навео да је претходна година за предузеће била успјешна и када је ријеч о приходима и обавезама.

"Због свега овога, морамо да се трудимо да дамо најбоље од нас и да испорука струје буде без застоја", истакао је Ћорић.

Директор "Електро-Бијељине" нагласио је да ће главни пројекти бити спроведени наредне године.

"Сљедеће године ћемо властитим капацитетима покушати да модернизујемо остатак нисконапонске мреже, као и неке далеководе који су нам приоритети и који су стари више десетина година", додао је Ћорић.

Он је рекао да ће ове године бити урађен пројекат "SCADA" за који је потписан уговор, а рок за завршетак је двије године.

"У текућој години завршићемо и велики пројекат који радимо са "Електропреносом БиХ", а ријеч је о изградњи двије велике трафостанице у Бијељини и Зворнику", навео је Ћорић.

ГАЛЕРИЈА
1/17


Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић истакао је да Влада Републике Српске честита "Електро-Бијељини" за њен напредак у пословању.

"Данас имамо задовољство да обиљежимо крсну славу, али и напредак "Електро-Бијељине" у пословању, смањењу трошкова и наплати", нагласио је Трнинић.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
13
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
6424
ДУЖИНА ВОДОВА [km]
110741
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 49.994 крајња купца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.975 крајњих купаца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.306 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.569 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.897 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ