ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
×
Желите ли примати рачун путем електронске поште?
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Директор "Електро-Бијељине" Недељко Ћорић рекао је, поводом обиљежавања крсне славе овог предузећа - Светог пророка Илије, да је "Електро-Бијељина" у претходној години остварила историјске резултате, што обавезује на још боље пословање.

"Обезбиједили смо нашим радницима боље услове за рад, редовно исплаћивали све обавезе према њима, као и награде које су заслужили. Урадили смо много тога на побољшању инфраструктуре, услуга према купцима и иза нас су заиста резултати који нас обавезују да у наредном периоду радимо још боље", рекао је Ћорић новинарима у Бијељини.

Он је прије почетка обиљежавања крсне славе у просторијама "Електро-Бијељине" навео да је претходна година за предузеће била успјешна и када је ријеч о приходима и обавезама.

"Због свега овога, морамо да се трудимо да дамо најбоље од нас и да испорука струје буде без застоја", истакао је Ћорић.

Директор "Електро-Бијељине" нагласио је да ће главни пројекти бити спроведени наредне године.

"Сљедеће године ћемо властитим капацитетима покушати да модернизујемо остатак нисконапонске мреже, као и неке далеководе који су нам приоритети и који су стари више десетина година", додао је Ћорић.

Он је рекао да ће ове године бити урађен пројекат "SCADA" за који је потписан уговор, а рок за завршетак је двије године.

"У текућој години завршићемо и велики пројекат који радимо са "Електропреносом БиХ", а ријеч је о изградњи двије велике трафостанице у Бијељини и Зворнику", навео је Ћорић.

ГАЛЕРИЈА
1/17


Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић истакао је да Влада Републике Српске честита "Електро-Бијељини" за њен напредак у пословању.

"Данас имамо задовољство да обиљежимо крсну славу, али и напредак "Електро-Бијељине" у пословању, смањењу трошкова и наплати", нагласио је Трнинић.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1622
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
110741
БРОЈ КУПАЦА
  1. РЈ БИЈЕЉИНА
  2. РЈ УГЉЕВИК
  3. РЈ ЗВОРНИК
  4. РЈ БРАТУНАЦ
  5. РЈ ВЛАСЕНИЦА

Радна јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари, a у њеној организационој структури се налазе три пословнице, ПЈ Бијељина, ПЈ Јања и ПЈ Пелагићево, као и рејон Драгаљевац.

РЈ Бијељина, преко својих 518 трафо станица и далековода укупне дужине од око 2.000 km, електричном енергијом снабдијева 49.994 крајња купца.

Радна јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Угљевик и ПЈ Лопаре.

РЈ Угљевик, преко своје 232 трафо станице и далековода укупне дужине од око 1.120 km, електричном енергијом снабдијева 13.975 крајњих купаца.

Радна јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Зворник и ПЈ Козлук, као и два рејона, Брањево и Осмаци.

РЈ Зворник, преко својих 287 трафо станица и далековода укупне дужине од око 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 22.306 крајњих купаца.

Радна јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница, a у њеној организационој структури се налазе двије пословнице, ПЈ Братунац и ПЈ Сребреница, као и рејон Скелани.

РЈ Братунац, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине од преко 1.000 km, електричном енергијом снабдијева 11.569 крајњих купаца.

Радна јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи, a у њеној организационој структури се налази пет пословница, ПЈ Власеница, ПЈ Милићи, ПЈ Хан Пијесак, ПЈ Шековићи и ПЈ Мале хидроелектране.

РЈ Власеница, преко своје 304 трафо станице и далековода укупне дужине око 1.250 km, електричном енергијом снабдијева 12.897 крајњих купаца.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ